GPS tracker auto

GPS trackers zijn apparaten die gebruikt worden om de locatie van objecten zoals auto’s te volgen. Hun toepassingen variëren van persoonlijk gebruik tot zakelijk. Het gebruik van GPS trackers op auto’s biedt verschillende voordelen en toepassingen.

Een van de belangrijkste toepassingen van GPS trackers op auto’s is voertuigtracking. Dit kan voor persoonlijk gebruik zijn, zoals het bijhouden van de live locatie van bijvoorbeeld een familielid of personeel maar ook het terugvinden van een gestolen voertuig. Verder kan een GPS tracker zorgdragen voor een volledig geautomatiseerde kilometer registratie welke voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt.

Daarnaast worden GPS trackers vaak gebruikt voor diefstalpreventie en -opsporing. Door een GPS tracker discreet in een voertuig te plaatsen, kunnen eigenaars het voertuig lokaliseren in geval van diefstal. Sommige trackers kunnen zelfs waarschuwingen sturen bij ongeautoriseerd gebruik of beweging van het voertuig.

Waterdichte GPS Tracker – Auto / Motor / Scooter / Boot – Live GPS – Historie – Ritregistratie (privé / zakelijk) – Inclusief simkaart

4.5
(17)

€ 108,90 incl. BTW (€ 90,00 excl. BTW)

Waterdichte GPS Tracker met batterij – Live GPS – Historie – Inclusief simkaart

5
(2)

€ 151,25 incl. BTW (€ 125,00 excl. BTW)

GPS Tracker – Auto – OBD2 – Plug-and-play – Live GPS – Historie – Ritregistratie (privé / zakelijk) – Inclusief simkaart

5
(3)

€ 108,90 incl. BTW (€ 90,00 excl. BTW)

GPS Tracker – Auto / Motor / Boot – Live GPS – Historie – Ritregistratie (privé / zakelijk) – Inclusief simkaart

5
(2)

€ 102,85 incl. BTW (€ 85,00 excl. BTW)