GPS tracker motor

Het gebruik van GPS trackers op motoren heeft de laatste jaren aanzienlijk aan populariteit gewonnen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Voor motorrijders bieden GPS trackers verschillende voordelen die bijdragen aan zowel de veiligheid als de gemoedsrust tijdens ritten.

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het installeren van een GPS tracker op een motor is de mogelijkheid om het voertuig te traceren in geval van diefstal. Motorfietsen zijn vaak een aantrekkelijk doelwit voor dieven vanwege hun waarde en het feit dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Met een GPS tracker kunnen eigenaren hun gestolen motor snel lokaliseren en de autoriteiten helpen bij het herstellen ervan.

Een ander voordeel van het gebruik van GPS trackers op motoren is het vermogen om de gereden route later te bekijken door middel van een GPX-download. GPX (GPS Exchange Format) is een standaard bestandsindeling die locatiegegevens opslaat, waardoor motorrijders hun routes kunnen vastleggen en later opnieuw kunnen bekijken op kaarten of delen met anderen. Dit stelt rijders in staat om hun avonturen te documenteren en interessante routes te delen met mede-rijders.

Waterdichte GPS Tracker – Auto / Motor / Scooter / Boot – Live GPS – Historie – Ritregistratie (privé / zakelijk) – Inclusief simkaart

4.5
(17)

€ 108,90 incl. BTW (€ 90,00 excl. BTW)

Waterdichte GPS Tracker met batterij – Live GPS – Historie – Inclusief simkaart

5
(2)

€ 151,25 incl. BTW (€ 125,00 excl. BTW)